Waar vind ik de beste voorhamers?

Milan Hendriks

In Amsterdam, maar we hebben ook een goede mokerslag gemeenschap in Nederland. Het meest gewilde mokerslag merk in Amsterdam is Hammerbrand. Een nieuw model, genaamd Hammerbrand HJ12, waarvan ik er een kreeg als testhamer, is momenteel op de markt. Het is waarschijnlijk niet voor de beginner. Op dezelfde manier kan Bosch Blauw Boormachine een testrun zijn. Maar ik heb het geluk gehad om het te weten en leuk te vinden. Als u meer wilt weten, neem een kijkje op mijn mokerslag beoordelingen.

De Hammerbrand HJ12 staat sinds 2013 op mijn verlanglijstje. Het is een klein en compact model, en het is ontworpen om mooi te passen in een man-tas. Het is gemaakt van hetzelfde materiaal als de HJ, maar met een extra dikte van 3 cm. Ook Compressor Aldi Aanbieding is de moeite waard een test run. Dit is erg belangrijk voor mij, omdat ik liever een sterke constructie, met een zwaar materiaal om te voorkomen dat buigen. De Hammerbrand HJ12 is een zeer sterke mokerslag met een zeer solide en evenwichtig gewicht. Ook voorhamer Test is de moeite waard een proefrit. Het gewicht is ongeveer 12 kg, en het is niet de beste, maar het is perfect voor mijn behoeften en voor een zeer klein project. Als u wilt dat een goede voorhamer, maar wil niet veel geld uitgeven, u de HJ12 voor ongeveer $

Als u vragen hebt over de Hammerbrand HJ12, u ze plaatsen in de commentaar sectie of schrijf me op [email protected], zal ik proberen om ze te beantwoorden binnen een paar dagen. (Ik heb alleen gepost de meest voorkomende vragen hier, dus laat het me weten als ik u kan helpen een beetje. Als u een vraag over de HJ12, stuur het naar mij met behulp van de opmerkingen sectie.)

HJ12 is niet de enige mokerslag in de Hammerbrand serie. De originele HJ12 werd geïntroduceerd in 2010, dus de volgende versie zal worden uitgebracht in 20

Wat zijn de verschillende gewichten van de Hammerbrand HJ12 mokerslag?

De HJ12 wordt verkocht in drie verschillende gewichten: 5 kg voor $ 25, 12 kg voor $ 30, en 20 kg voor $ 45. Dit stelt u in staat om te kiezen hoeveel je nodig hebt om te investeren om een van elke hamer (vijf of 12) te kopen, met de beste keuze voor u wordt de prijs die u betaalt voor elk gewicht.

Het gewicht voor elke hamer is gebaseerd op een combinatie van het gewicht van de hamer in grammen en het gewicht van het hoofd van de hamer in grammen. De hoofdgewichten van de hamer worden bepaald door een gewichtsschaal (voor de 5 kg versie) en een werkelijke kop. De Hammerbrand heeft een hamer kop gemaakt in Japan dat is ongeveer hetzelfde gewicht als het hoofd van een normale hamer. Het gewicht van de Hammerbrand hamer is geverifieerd door experts.

Dit betekent dat u niet veel hoeft uit te geven om een kwaliteitsproduct te hebben. Het enige dat gedaan moet worden is het hamertype kiezen dat aan uw budget voldoet. En, voor de meeste mensen de kosten van een mokerslag is het minste van hun behoeften.

Hier zijn de top vijf voorhamer types die goed zijn om te hebben in uw huis en garage:

Type I: De basishamer. De hamerkop is het moeilijkste deel van een voorhamer. Het kan worden gekocht bij elke sportwinkel. Type II: De andere hamerhaaien die worden geleverd met een hamer zijn Type I voorhamers. Dit zijn de standaard voorhamers van de belangrijkste fabrikanten van voorhamers en andere wapens, zoals de Duitse Krupp en de Oostenrijkse A-Grenade. Je moet kopen een voorhamer van de fabrikant die het maakt. Voor de beste bang voor je geld, zou ik aanraden om een Type I voorhamer te kopen, maar dit is niet verplicht. Type I voorhamers kunnen ook worden gekocht bij een verscheidenheid van sportartikelen winkels en online. Type I voorhamers zijn ontworpen om in de linkerhand te worden gedragen.