Waar moet ik voorhamers kopen?

Milan Hendriks

Sledgehammers zijn moeilijk te vinden in uw lokale winkels. Je alleen online voorhamers kopen. De reden hiervoor is dat in Nederland voorhamers per kilo worden verkocht. Als je een voorhamer koopt, koop je een kilo. In tegenstelling tot Takels Sterke Verhalen Nederlands is het daarom merkbaar nuttiger. Sledgehammer is een speciale hamer.

De voorhamer is een zeer duurzame hamer die wordt gebruikt voor een heleboel dingen, zoals ploegen en ploegen. Het is een gemeenschappelijk object dat wordt gebruikt om stenen te breken of als een wapen. De voorhamer kan worden gekocht in vele maten. De grote zijn de zware voorhamers. Een ervaringsrapport voorhamer Test weergeven. De andere maten zijn de kleintjes. De middelgrote zijn meer als de goedkope voorhamers. De kleintjes zijn kleiner, maar zijn nog steeds sterk en zwaar. Ze worden gebruikt om objecten kapot te slaan. In feite voorhamers zijn niet een zwaar instrument. Ze zijn niet zwaar genoeg om glas te verbrijzelen. Ze zijn een hamer en een beitel. Ze zijn sterk en kunnen worden gebruikt door kinderen. Het is alleen dat ze een beetje te zwaar zijn voor kinderen. Echter, wanneer ze goed worden gebruikt, kunnen ze worden gebruikt om objecten te breken met een sterke druk. Dit is de reden waarom sommige mensen noemen voorhamers een "kind tool."

Om voorhamers minder zwaar te maken, hebben een paar mensen een eenvoudig tableau samengesteld. Ik weet niet wie dit heeft uitgevonden en het kan me niet schelen. Waar ik om geef is dat ik in staat ben om alle elementen te zien, alle variabelen, alle mogelijke combinaties van die elementen. Ik wil weten wat de meest effectieve combinatie is, wat de beste resultaten oplevert.

Laten we eens kijken:

Alle elementen in deze tabel zijn hetzelfde. Wat je hier ziet is het gewicht van de hamers (w, h, m, s, b, d, f) en de lengte van de hamers (m, h, w, h, d, b, f) in de volgorde waarin ze in de specificatie werden gegeven. De elementen zijn gelabeld op basis van hun gewicht en lengte in mm, dus het tableau is een tweedimensionale weergave. Ik gebruik dezelfde tabel om de elementen in een tableau weer te geven, dat is wat het is: een 2D-weergave. Het eerste tableau dat ik zal laten zien is degene die ik deed met de 5,9 kg Sledgehammer