Over Milan Hendriks

Milan Hendriks

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school had ik geen geld, dus ik werkte voor wat geld. Ik ging altijd naar de markt en verkocht messen. Toen ik in de messenwereld kwam, vond ik mijn eerste mokerslag toen ik in Amsterdam was. Toen ben ik begonnen met mijn eigen werk met voorhamers en zo heb ik mijn reputatie als bouwer gekregen. Dus, je zien dat er twee redenen waren waarom ik mijn eigen winkel wilde openen, de ene was gewoon het idee dat het veel winstgevender zou zijn om dingen op die manier te doen en de andere was dat ik altijd graag voorhamerwerk deed. Daar was ik altijd een beetje gek op.

Dus, mijn business plan was simpel. Om mijn expertise en passie in het mokerslag te nemen en een plek te bouwen waar mensen de ervaring kunnen hebben om met dezelfde apparatuur te werken die ik gebruik en om het daar te verkopen. Daar is de winkel begonnen.

Mijn Ebook, die heet "Sledge Hammer Basics" is nu beschikbaar op Amazon, ebay en de andere grote verkopers van diy boeken. Het is een beetje te gedetailleerd om een voorbeeld te zijn van het soort voorhamer dat je bouwen. Maar, ik zal mijn best doen, toch!

En dit is een van de berichten die ik heb geschreven over mokerslag bouw. Het is gewoon een aantal van de technieken die ik heb gebruikt met de voorhamer voor de bouw van verschillende projecten.

Het is een vrij eenvoudige voorhamer. Ik kocht de goedkoopste voorhamer die ik kon vinden van mijn lokale ijzerhandel en gebruikte het voor een maand. Toen besloot ik om een sleehamer te bouwen vanuit het niets. De voorhamer die ik gebruikte had een paar wijzigingen aangebracht. Een daarvan was om een langere handgreep te maken om de hamer vast te houden. Ik heb net het handvat eraf gesneden en een nieuwe handgreep gemaakt van wat schroot. Het andere ding dat ik veranderde was de lengte van het handvat. Ik snijd het langer om een grotere handgreep te maken. Vervolgens heb ik de voorhamer handvat breder door het verplaatsen van de hamer in een iets andere richting.

Op sociale media vind je me op Facebook, Twitter, YouTube en Pinterest (www.pinterest.com/hendriks) – als je meer van mijn spullen op Instagram wilt zien, volg me dan ook. Ik hoop dat je geniet van de blog zo veel als ik en dankzij al mijn collega mokerslaghammerers die het ondersteunen door het delen van de blog op hun sociale media kanalen.

Hier zijn een aantal links voor degenen onder u die misschien meer over mij willen weten:

Ik hou van een uitdaging! En om die reden begin ik meestal mijn voorhamer berichten met een uitdaging. Deze keer zal ik het aanpakken van de uitdaging om de beste mokerslag te vinden voor de taak van het stampen van een houten bar op metaal. Om dit te doen zal ik gebruik maken van een stalen bar van een lokale ijzerhandel. Ik stel hetzelfde voor de andere stalen staven voor het stampen. Ik zal ervoor zorgen dat ik een goede basis en genoeg metaal om de nodige hoeveelheid puree te maken.

Ik heb veel ervaring, want ik ben in het bedrijf voor een tijdje nu. Mijn hobby's zijn surfen, duiken, paardrijden, fietsen, paardrijden, skiën, duiken en wandelen.

In de tussentijd kun je me vinden in Amsterdam, Den Haag en Parijs, als dat meer je ding is. Voor meer informatie, ga naar de pagina Over, of bekijk een aantal van de berichten die ik heb opgemaakt op deze blog.

Over deze blog ik ben een lange tijd lezer van deze forums, maar hebben nog nooit geprobeerd om ze te organiseren. Ik denk dat het belangrijk is om mijn passie voor voorhamers te delen, om te proberen hen de juiste erkenning te geven die ze verdienen. De Sledgehammer Blog is slechts een paar van mijn gedachten over voorhamer en hameren, maar het is een geweldige plek om te zien wat er nieuw is met voorhamer en voorhamer. Ik hou van het delen van mijn ideeën met u, dus voel je vrij om binnen te vallen en een kijkje nemen.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik ben altijd op zoek naar iets nieuws om over te schrijven, maar ik had nooit gedacht dat ik daadwerkelijk zou een mokerslag, een metalen werktuig dat de kracht van een hamer te breken in hout of metaal heeft. Ik kreeg mijn mokerslag van mijn vriend Mijnen in de werkplaats in Den Haag. Mijnen is zeer goed geïnformeerd over allerlei dingen, maar toen ik hem vroeg wat voor voorhamer ik zou moeten krijgen had ik geen idee over zijn kennis. Hij heeft veel ervaring op het gebied van handgereedschap, en hij heeft geweldig werk geleverd met mijn voorhamer, die is gerepareerd met een speciaal gereedschap dat hij in de werkplaats heeft gekocht. Mijnen kent de beste materialen voor handgereedschap, maar hij heeft geen ervaring met een metalen voorhamer. Ik heb besloten om een metalen voorhamer van mijnen's grootte en ontwerp te kopen, die ik heb genoemd 'The Hammer' en die is gemaakt in Nederland.

Het is nogal een zware mokerslag, en zelfs na zijn lange reis van de werkplaats ben ik nog steeds niet zeker of het in staat zal zijn om door mijn houten planken te breken. Maar ik heb samen een klein project dat moet me helpen beslissen of dit een instrument dat ik wil krijgen.