Is er een goede online winkel voor voorhamers?

Milan Hendriks

Ja. Ik denk dat er niets beter, omdat de prijzen hoog zijn en de kwaliteit is uitstekend. Je krijgt ook veel steun en hulp van het hele team.

Ik hoop dat je de site net zo leuk vindt als ik!

Pieter Hennes (uit Nederland) Ik gebruik al meer dan twee jaar hamers. Ik heb het krijgen van hamers voor mezelf en voor familie, en ik ben behoorlijk gelukkig. Ik heb alleen mijn slee gebruikt voor het werk, en zijn niet gekwetst. Maar ik denk ook dat de mokerslag een heel belangrijk hulpmiddel is in het dagelijks leven. Het is een goede dagelijkse dragen tool, vooral als je nodig hebt om iets heel hard hit. Ik hou van het feit dat de hamer past mooi in de zak. Naar mijn mening hebben de hamers hun voordelen: 1) De hamer is klein. De voorhamer kan een beetje te groot zijn voor sommige mensen, of te klein voor anderen. Maar het is geen probleem, en ik weet zeker dat sommige mensen hebben geen probleem met het dragen van het in hun zakken. Ik denk dat de hamer is ook een geweldige manier om te dragen in de rugzak. 2) De hamer is eenvoudig te gebruiken. Het is een tweehandige tool en de actie kan zeer eenvoudig te gebruiken en te leren.

Ik zal je laten zien hoe je deze voorhamer van de grond af opbouwt. Deze hamer is een uitbreiding van mijn voorhamer tutorial. Ik heb eerst de basis gemaakt, en dan dekt ik de constructie. U zien dat ik de hamer als basis nam en ik zal deze leer zelfstudie als stichting volgen, maar u zult het voor uw eigen doeleinden moeten wijzigen. Ik zal je ook een kijkje in de verschillende soorten van de bouw die ik zal dekken in deze tutorial, maar eerst zal ik beginnen met een eenvoudig model van de voorhamer. Ik koos voor het model uit de Sledgehammer in de collectie van Jim Vore. Het is een mooi model, het heeft een paar verschillende ontwerpen en ze zijn heel realistisch. Ik wil je laten zien wat er achter dat metaal zit. Dit is de hamer, met de basis. Je hebt veel vrijheid met het ontwerp van je basis, maar je moet aandacht besteden aan de balans en hoe het stuk wordt ondersteund. Waar moet ik voorhamers kopen? Dat is wat ik zal proberen uit te leggen. Als je wilt bouwen met je eigen stijl en je wilt verschillende dingen proberen op de basis dan kun je je eigen te maken. Op dezelfde manier kan voorhamer Test een test zijn. Dit is het model voor jou. Ik stel niet voor dat je goede resultaten te krijgen van dit project. Als je een idee hebt voor iets anders, misschien kan het een beter alternatief zijn? Maar verwacht niet dat dit model perfect zal zijn.

Hier is het beeld van de basis van vorige week. Ik heb geprobeerd om het anders genoeg dat het niet te veel lijkt op de oude, maar ziet er nog steeds goed uit. Je zou het ook in het zwart kunnen hebben. Deze basis heeft een paar problemen: Ten eerste, de gaten in de zijkant zijn niet genoeg, en maak het niet zo goed als een echte bijl, en ten tweede, zijn er een paar slechte in de basis. Dit zijn de enige twee kwesties. Ik ben erg blij met het resultaat! Hier is een foto van de basis. Het is niet al te slecht om te doen in het zwart, en in het zwart heb ik eigenlijk in geslaagd om een deel van de donkergrijze kleur te krijgen. Ik wilde het resultaat niet verpesten, dus moest ik de gebieden maskeren waar het wit zou moeten zijn.